Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About Gebruiksaanwijzing voor chemiluminescerend reagens acridineester

Gebruiksaanwijzing voor chemiluminescerend reagens acridineester

2024-04-26
Gebruiksaanwijzing voor chemiluminescerend reagens acridineester

Acridineesterchemiluminescentie-reagentiais een veelgebruikte fluorescerende marker, en zijn fluorescentie-signaal kan nauwkeurig informatie geven.met uitgebreide toepassingen op verschillende gebieden zoals biologieIn het kader van het onderzoek naar de biologische ontwikkeling van de mens en de biologische ontwikkeling van de mens is het mogelijk om de biologische ontwikkeling van de mens en de biologische ontwikkeling van de mens te verbeteren.we zullen u naar een dieper begrip van acridine esters.

 

Het luminescentieprincipe van acridine-esters


Volgens de verschillende substituenten kunnen acridine substituenten die gewoonlijk als chemiluminescerende markers worden gebruikt, in twee categorieën worden onderverdeeld: acridine esters en acridine sulfonamiden.Ze hebben allemaal dezelfde acridine ring in hun structuur.Het mechanisme van hun luminescentie is hetzelfde: de moleculen van acridine-esters worden aangevallen door waterstofperoxide-ionen in een alkalische H2O2-oplossing.dus de substituenten op de acridine ring kunnen onstabiel ethyleenoxide vormen met C-9 en H2O2 op de acridine ringHet kan worden afgebroken tot CO2 en N-methylacridon. Wanneer het terugkeert naar de grondtoestand, geeft het fotonen uit met een maximale emissiegolflengte van 430 nm. Dit proces vereist geen katalysator,het luminescerend systeem is gevoelig, en de operatie is tijdbesparend.


Kenmerken van acridine-esters


1De acridineester geeft eenvoudig licht zonder dat er extra additieven nodig zijn.


Acridine ester heeft een eenvoudige luminescentie en vereist geen extra katalysatoren.
 

2Acridineester met een hoge luminescentie-efficiëntie en intensiteit


De chemiluminescentie van acridine-esters is snel en heeft doorgaans uitzonderlijk goede resultaten op het gebied van chemiluminescentieanalyse.de chemiluminescentie-intensiteit van acridineester is zeer hoog, met een halfwaardetijd van 0,9 seconden, wat meestal 5 keer of zelfs meer is dan die van luminol.


3De interferentiefactor van acridineesterluminescentie is klein.


Uit het bovenstaande luminescentieprincipe blijkt dat tijdens de luminescentie-reactie van acridieneester, wanneer in het begin van de reactie een elektronexciteerd tussenproduct wordt gevormd,het niet-luminescerende substituent dat aan de acridine ring is verbonden, wordt van de acridine ring gescheiden, zodat de luminescentie-efficiëntie vrijwel niet wordt beïnvloed door de interferentie van de substituentstructuur.


De praktische toepassing van acridineester


1. Fluorescerende kleurstoffen: Acridine ester, als uitstekende fluorescerende kleurstof, wordt veel gebruikt op biomedisch gebied zoals celbeeldvorming en eiwitdetectie.Door zijn lichtgevende eigenschappen kunnen proefnemers het gedrag van biomoleculen in realtime observeren en controleren.


2. Fluorescerende etikettering: in chemische en biologische analyse kan acridineester worden gebruikt als fluorescerende marker voor het opsporen en detecteren van specifieke moleculen of verbindingen,die van groot belang is voor de ontwikkeling van geneesmiddelen en wetenschappelijk onderzoek.

 

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van acridineester


1Om milieueffecten op de lichtgevoeligheid van acridine-esters te vermijden, dient tijdens het experiment aandacht te worden besteed aan factoren zoals de selectie van het oplosmiddel, de pH-waarde en de temperatuur.


2Acridineester kan een bepaalde irritatie hebben en bij gebruik dienen voorzorgsmaatregelen te worden genomen.de stabiliteit ervan wordt gemakkelijk beïnvloed door het milieuDaarom is het noodzakelijk om niet-transparante plastic flessen te kiezen voor verzegelde opslag om potentiële risico's te verminderen.


2In sommige experimenten kunnen acridine-esters schade en verontreiniging van het milieu veroorzaken en moet de afgifte ervan tijdens het gebruik strikt worden gecontroleerd.Er moeten veiligheidsmaatregelen en beschermingsmaatregelen worden vastgesteld bij de productie en het gebruik, en de afvalstoffen na gebruik moeten naar behoren worden verwijderd overeenkomstig de desbetreffende voorschriften.


Acridineester, als een luminescerende organische verbinding, biedt een krachtig hulpmiddel voor wetenschappelijk onderzoek en toepassing op vele gebieden.Daarom moeten de gebruikingsrichtlijnen worden gevolgd en tijdige waarnemingen worden gemaakt bij gebruik.Als fabrikant van acridineester kan Desheng grondstoffen leveren met een zuiverheid tot 98%.maar het wordt ook verkocht tegen de spotprijs van de fabrikant met grote kortingenAls u relevante intenties heeft, kunt u ons op elk moment contacteren voor een aankoop!